Політика конфіденційності

Загальні положення
Ми з великою повагою ставимося до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали сайт https://stream.pandora.pictures/, в зв'язку з чим, прагнемо захищати конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупності відомостей про фізичну особу, яка може бути ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сайту для кожного користувача.

Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі - «Політика») встановлює порядок здійснення та обробки персональних даних, види збору персональних даних, мету використання таких персональних даних, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактну інформацію для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних і звернення з будь-якими питаннями, що можуть виникнути у Вас щодо практики захисту персональних даних.
Які персональні дані збираються на Веб-сайті?
Звертаємо Вашу увагу, на те, що сайт обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідної виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується необов'язкова до надання інформація, користувач буде про це повідомлений в момент збору такої інформації.

Сайт не збирає будь-яку інформацію, відносно обробки якої законодавством встановлено певні вимоги, інформацію про расове або етнічне походження, про політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину або засудження до кримінального покаранню, а також дані, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Компанія збирає дані про статистику відвідування сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання с сайтом, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.
Взаємодія Сайту з третіми особами стосовно персональних даних
Сайт не передає персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, згідно даної Політики. Особиста інформація є цінністю і невід'ємною частиною, в тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, і тому сайт вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми Компанії.

На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході по посиланням на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти не поширюватиметься. У зв'язку з чим, Компанія рекомендує ознайомитися з політикою в сфері конфіденційності і персональних даних кожного сайту перед тим, як передавати персональні дані, за якими Ви можете бути ідентифіковані.
Конфіденційність активності суб'єкта персональних даних на Сайті
Відомості про активність (трафік) на Сайті користувачів, які приходять через мережу, або електронну пошту користувача захищені відповідно до законодавства. Тобто, жодним чином або способом не порушують таємницю «активності» користувача при використанні останнім сервісів Сайту.
Захист персональних даних
Сайт використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, Компанія не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання Компанії.

Сайт забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення, або обробки такої інформації і даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

Сайт надає доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим співробітникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації і даних відповідно до вимог Компанії.

Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в цілях національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.
Зміни Політики конфіденційності
Політику періодично і без попереднього повідомлення користувача можуть вноситися зміни і доповнення, в тому числі, при зміні вимог законодавства.
У разі внесення суттєвих змін до цієї Політики, буде розміщено повідомлення на Сайті і зазначено термін набуття цими змінами чинності. Якщо протягом зазначеного строку ви не відмовитеся від їх прийняття в письмовій формі, це буде означати, що Ви погоджуєтеся з відповідними змінами Політики. Просимо час від часу переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.
Made on
Tilda